16/5/2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διανομής εφημερίδων και περιοδικών, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στα Έντυπά σας.
Σας προσφέρουμε την υποστήριξή μας, για τη λιανική πώληση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τις συνδρομές και την άμεση εμπορία, καθώς και για τις online-marketing τεχνικές στα ψηφιακά μέσα.
Μαζί με σας θα βρούμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική για το Έντυπό σας και θα αναλάβουμε τον έλεγχο και το χειρισμό όλων των διαδικασιών. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα σχετικά στάδια της διανομής τύπου: εννοιολογικές συμβουλές πριν από την έναρξη, ακριβή προγραμματισμό των προμηθειών, αναλύσεις διανομής, ολοκληρωμένη παρακολούθηση της αγοράς και την ανάλυση του ανταγωνισμού, logistics και οικονομική διαχείριση της αξίας των πωληθέντων.

Λιανικές  Πωλήσεις
Πλήρης κάλυψη για το Έντυπό σας στο Εμπόριο Τύπου όπου το δίκτυο διανομών μας εκτείνεται σε περίπου 9.000 Σημεία Πώλησης πανελλαδικά. Προτεραιότητά μας είναι η διανομή μέσω του λιανικού εμπορίου (παρέχουμε επίσης τη διανομή μέσω εξειδικευμένων καταστημάτων όπως σε Καταστήματα Τύπου σε Εμπορικά Κέντρα, σε αεροδρόμια, σε Super Market, σε βιβλιοπωλεία κα) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διεθνής Διανομή - Ελληνικός Τύπος στο εξωτερικό
Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στις διεθνείς πωλήσεις και προηγμένη γεω-marketing φιλοσοφία, αυτό περιλαμβάνει την επιλογή των χωρών, τον προγραμματισμό των προμηθειών, πολιτική τιμών και τις καλύτερες δυνατές διαδρομές μεταφοράς, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι ο τίτλος σας θα φτάσει στη σωστή ομάδα-στόχο. Με μια ευέλικτη φιλοσοφία της εφοδιαστικής αλυσίδας θα δείτε μια ταχύτερη δυνατή παράδοση του Τίτλου σας (την ίδια μέρα κυκλοφορίας με την Ελλάδα) και η inhouse-υπηρεσία μας σας προσφέρει εξαιρετικές ιδέες προώθησης, από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση.

Υπηρεσίες Marketing
Μαζί με σας, έχουμε αναπτύξει έννοιες μάρκετινγκ για το λιανικό εμπόριο, την ανάπτυξη μέτρων προώθησης για κάθε Τίτλο και προσφέρουμε λύσεις ειδικά για εσάς. Αναπτύσσουμε ατομικές και στοχοθετημένες εκστρατείες στον τομέα της άμεσης εμπορίας, διαφήμιση, εκδηλώσεις και PR, ειδικά promotion κα.

Στατιστικές Αναλύσεις
Περισσότεροι από 3.500 διαφορετικοί Τίτλοι Εντύπων όλων των κατηγοριών Εφημερίδων, Περιοδικών, ψηφιακών πολυμέσων κ.α. βρίσκονται στα Σημεία Πώλησης καθημερινά και καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αναγνωστών. Η «ΕΥΡΩΠΗ Α.Ε.» με ένα εξελιγμένο μηχανογραφικό σύστημα έχει την δυνατότητα να τα παρακολουθεί με αμεσότητα δίνοντας στους πελάτες της καθημερινά, αναφορές για την διεκπεραίωση του έργου της διανομής, για την πορεία πωλήσεων του Εντύπου στην αγορά, της συγκέντρωσης των επιστροφών, της οικονομικής εκκαθάρισης και κυρίως της πληροφόρησης για τις συνολικές και αναλυτικές πωλήσεις.

Εάν χρειάζεστε αξιόπιστο συνεργάτη, που να μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για λιανικές πωλήσεις στα περίπτερα της Ελλάδος και του εξωτερικού, αν ενδιαφέρεστε για την διαχείριση της διανομής της Εφημερίδος, του περιοδικού ή των ψηφιακών μέσων καθώς και το άμεσο ή μη μάρκετινγκ αυτών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.